Begagnade bilar i Eskilstuna

Vi på Norrbilar erbjuder ett brett utbud av begagnade bilar i Eskilstuna. Att köpa en begagnad bil har många fördelar. Det är ingen hemlighet att värdet på en ny bil sjunker drastiskt så fort du kör ut den från bilhallen där den köptes. Därför kan du om du väljer att köpa en begagnad bil få en riktigt bra bil, till billigare pris.

Väljer man att köpa en begagnad bil är det alltid bra att vända sig till en bilhandlare. Dels för att du då kan få professionell hjälp och rådgivning inför sitt köp och dels eftersom det ger större trygghet. När du köper en bil hos en bilhandlare gäller alltid konsumentköplagen, något som gör att du som kund kan känna dig trygg i ditt köp.

Vi fixar till bilarna innan de säljs, alla bilar är alltid servade inför försäljningen. En fördel med att besöka Norrbilar i Eskilstuna är vi oftast har ett väldigt stort utbud av bilar. Du kan i lugn och ro titta på utbudet och känna av vilken som passar dig bäst. Välkommen till oss på Norrbilar när du ska köpa en begagnad bil. Vi hjälper dig med rådgivning och tips inför ditt köp och erbjuder alltid service av högsta kvalitet!

Tips inför köpet

När man ska köpa en begagnad bil har vi lite tips på vad man bör tänka på innan det är dags.

  1. Det är bra om man tidigt har specificerat sina krav över vilken typ av bil man är ute efter. Det blir då lättare att göra sin research för att hitta en begagnad bil av just den typen istället för att leta bland alla olika modeller.
  2. Man bör alltid få provköra den begagnade bilen innan man köper den. Att provköra en begagnad bil ger dig som kund en trygghet eftersom du får se att bilen fungerar som den ska och att det inte är några problem med att varken starta eller köra bilen.

Att köpa begagnade bilar privat?

Om man väljer att köpa en begagnad bil från en privatperson istället för en bilhandlare skiljer det oftast inte speciellt mycket på priset. Fördelen med att köpa en begagnad bil av en bilhandlare är att andra saker som exempelvis garanti ingår i köpet. Norrbilar erbjuder alltid en garanti för bilen de närmsta månaderna. Eftersom vi har gått igenom bilen och vet att det inte är några fel på den så vågar vi sätta en garanti. Det ger dig som kund en extra trygghet när du ska köpa en begagnad bil.