Service & Bilverkstad i Eskilstuna

Service & reparationer

Är din bil i behov av service eller reparation av en riktig bilverkstad? Lämna din bil hos oss på Norrbilars bilverkstad i Eskilstuna. Genom att fylla i formuläret längre ned på sidan bokar du din tid. Vi erbjuder alltid god kompetens, de rätta verktygen, lång erfarenhet i branschen och självklart förstklassig service. Vi är auktoriserade för Citroën, Fiat & Fiat Professional, Jeep, Chrysler och Dodge men vi tar självklart emot alla typer av bilar. Vi vet också att livspusslet kan vara svårt att få ihop ibland, speciellt utan bil. Därför erbjuder vi alltid lånebil till alla som lämnar in sin bil till oss! Vi utför även service av din husbil hos oss!

Jan Pettersson Ny

Jan Pettersson

Kundrådgivare

Fredrik Gustafsson Ny

Fredrik Gustafsson
Tekniker

Henrik Lundin Ny

Henrik Lundin
Servicemarknadschef

Rekonditionering

erik hellsten ny

Erik Hellsten

Rekondspecialist

Lacken på din bil utsätts hela tiden för skadliga ämnen, såsom salt, asfalt, fågelexkrementer och andra kemikalier. Dessa gör att ytskiktet oxiderar, vilket leder till att lacken förlorar sin glans. Genom att regelbundet rengöra billacken, behåller man lackens glansighet. Vår rekondspecialist Erik Hellsten ombesörjer alla former av rekonditionering, bl.a. invändig och utvändig tvätt, polering, vaxning och lackförsegling.

Däckhotell

Svarta däck bilverkstad eskilstuna

Vi har även däckhotell.

När du lämnar bilen hos oss, tänk på att:

  • Lägg serviceboken på sätet, så att våra tekniker lätt hittar den
  • Lägg även fram låsbult till däcken om du har någon sådan.
  • Om du behöver avboka din tid, ser vi helst att du gör det minst ett dygn i förväg.

Här bokar du din service!

Fyll i uppgifterna i formuläret, så kontaktar vi dig för att bekräfta din bokning. Var vänlig boka minst 14 dagar före önskad tid.


JaNej

Välkommen att boka service på en auktoriserad bilverkstad i Eskilstuna!